3x Vikuiti MySafeDisplay Screenprotector Apple Iphone 6s Plus

Vikuiti MySafeDisplay Screenprotector Apple Iphone 6s Plus (3 stuks).
Krasbestendige en vuilafstotende screenprotector speciaal voor uw Apple Iphone 6s Plus, exact op maat uitgesneden.
Deze Vikuiti MySafeDisplay Screenprotector van 3M wordt voor u op maat gemaakt inclusief de juiste uitsparingen. De beschermfolie heeft geen invloed op de bediening van het touchscreen van uw Apple Iphone 6s Plus, terwijl deze goed beschermd wordt tegen krassen en vuil.
Nagenoeg onzichtbare bescherming
De kristalheldere Vikuiti MySafeDisplay Screenprotector is 100% transparant, waardoor de authentieke beeldweergave van uw Apple Iphone 6s Plus scherm behouden blijft. Dit zorgt voor een nagenoeg onzichtbare bescherming aan de voorzijde van uw Apple Iphone 6s Plus.
Eenvoudig aan te brengen
Twee extra lagen zorgen voor een zeer eenvoudige montage. Dankzij de geoptimaliseerde kleeflaag kan de Vikuiti Screenprotector worden aangebracht zonder luchtbellen en hecht het zich zeer snel en gemakkelijk aan uw Apple Iphone 6s Plus scherm. Tevens het verwijderen of verplaatsen van de screen protector is hierdoor erg eenvoudig, zonder enig residu achter te laten. Zorg alvorens het aanbrengen er wel voor dat u het scherm van uw Apple Iphone 6s Plus goed vet, vlek en stofvrij heeft gemaakt.
Topkwaliteit uit Europa
De Vikuiti MySafeDisplay Screenprotectors van 3M worden in Europa met de nieuwste lasermachines exact op maat gesneden. Na het aanbrengen sluit de beschermfolie naadloos aan op uw Apple Iphone 6s Plus. Dit maakt het tot een echt kwaliteitsproduct uit Europa.
Gratis verzending
Let op! Extra levertijd van 3 tot 5 dagen! De screen protector voor uw Apple Iphone 6s Plus wordt exact op maat speciaal voor u gemaakt na het plaatsen van de bestelling. De VERZENDING is GRATIS!
In de verpakking
– 3 Stuks Vikuiti DQCT130 Screenprotector Apple Iphone 6s Plus

€ 16.95

Naar de website

Post Author: Ilonka Fonhof

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *