3x Vikuiti MySafeDisplay Screenprotector Apple Ipad Mini 4

Vikuiti MySafeDisplay Screenprotector Apple Ipad Mini 4 (3 stuks).
Krasbestendige en vuilafstotende screenprotector voor uw Apple Ipad Mini 4, exact op maat uitgesneden.
Deze Vikuiti MySafeDisplay Screenprotector van 3M is op maat gemaakt inclusief de juiste uitsparingen. De beschermfolie heeft geen invloed op de bediening van het touchscreen van uw Apple Ipad Mini 4, terwijl deze goed beschermd wordt tegen krassen en vuil.
Nagenoeg onzichtbare bescherming
De kristalheldere Vikuiti MySafeDisplay Screenprotector is 100% transparant, waardoor de authentieke beeldweergave van uw Apple Ipad Mini 4 scherm behouden blijft. Dit zorgt voor een nagenoeg onzichtbare bescherming aan de voorzijde van uw Apple Ipad Mini 4.
Eenvoudig aan te brengen
Twee extra lagen zorgen voor een zeer eenvoudige montage. Dankzij de geoptimaliseerde kleeflaag kan de Vikuiti Screenprotector worden aangebracht zonder luchtbellen en hecht het zich zeer snel en gemakkelijk aan uw Apple Ipad Mini 4 scherm. Tevens het verwijderen of verplaatsen van de screen protector is hierdoor erg eenvoudig, zonder enig residu achter te laten. Zorg alvorens het aanbrengen er wel voor dat u het scherm van uw Apple Ipad Mini 4 goed vet, vlek en stofvrij heeft gemaakt.
Kwaliteitsproduct uit Europa
De Vikuiti MySafeDisplay Screenprotectors van 3M worden in Europa met de nieuwste lasermachines exact op maat gesneden. Na het aanbrengen sluit de beschermfolie naadloos aan op uw Apple Ipad Mini 4. Dit maakt het tot een echt kwaliteitsproduct uit Europa.
Gratis verzending
Let op! Extra levertijd van 3 tot 5 dagen! De screen protector voor uw Apple Ipad Mini 4 wordt exact op maat speciaal voor u gemaakt na het plaatsen van de bestelling. De VERZENDING is GRATIS!
In de verpakking
– 3 Stuks Vikuiti DQCT130 Screenprotector Apple Ipad Mini 4

€ 21.95

Naar de website

Post Author: Ilonka Fonhof

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *