TPU hoesje met Smartcover

Siliconen case met smart cover voor .
Wanneer u in het bezit bent van een , dan wilt u deze kostbare tablet ongetwijfeld de beste bescherming bieden. En dan ook nog het liefst zonder al te veel afbreuk te doen aan het prachtige Apple design. Met deze ultra slanke siliconen case, voorzien van een PU leren smart cover, maakt u dan een goede keuze. De beschermhoes biedt het beste van twee werelden op gebied van tablet bescherming. Namelijk de bescherming van een schokabsorberende TPU siliconen case met de voordelen van een TriFold smart cover. 
Het beste van twee werelden
Het grote voordeel van siliconen cases (TPU) is dat ze schokabsorberend met dank aan het flexibele materiaalgebruik. Maar een TPU case biedt vaak geen bescherming voor het scherm. Deze beschermhoes heeft dat wel. De TPU Case is namelijk voorzien van een smart cover. De smart cover heeft als voordeel dat deze ook makkelijk om te vouwen is tot een handige standaard en is voorzien van een slaap en ontwaakfunctie voor de . Dat maakt deze unieke hoes tot een ideaal accessoire voor de  bezitter.
Ontworpen voor de 
De beschermhoes is op maat gemaakt voor de tweede generatie van de . Dit garandeert een perfecte pasvorm en het geheel blijft mooi slank. Alle uitsparingen voor de 9,7 inch  zijn aanwezig in het TPU case gedeelte. U kunt de tablet dus gewoon te allen tijde gebruiken, terwijl deze veilig in de case zit bevestigd. Er worden geen functies geblokkeerd. 
Met dank aan het flexibele siliconen materiaal kunt u uw  eenvoudig in de case bevestigen. En doordat het TPU case gedeelte transparant is, valt de case na het aanbrengen nauwelijks op. 
Smart Cover met stand functie
De TriFold smart cover is op een slimme manier om te vouwen tot een handige standaard voor uw . De standaard maakt het mogelijk om de tablet op een tafel of bureau te plaatsen, zonder het toestel continu vast te hoeven houden. Een handige toevoeging voor bijvoorbeeld het bekijken van films en video`s, diapresentaties van uw (vakantie)foto`s of voor het voeren van FaceTime gesprekken. Leg de hoes neer in toetsenbordpositie en uw  ligt in een comfortabele positie voor het makkelijker typen en webbrowsen.
Enkele voordelen op een rij:
✓ Uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding✓ Op maat en handgemaakt met alle gewenste uitsparingen✓ Slaap- en ontwaakfunctie✓ Schokabsorberende case✓ Handige TriFold standaard✓ Slank design
Bent u op zoek naar goede bescherming voor uw kostbare ? Maar u kunt geen keuze maken tussen een siliconen case of een smart case met TriFold cover? Dan is deze beschermhoes voor de de oplossing! U betaalt bij ons geen verzendkosten! Bestel dus nu voordelig en snel online in de shop.
Merk: i12Cover

€ 16.50

Naar de website

Post Author: