Smart Magnet luxe book case Apple Iphone x

Luxe Universele Smart Magnet Case voor Apple Iphone x, extra sterke business uitvoering.
Bent u op zoek naar een unieke hoogwaardige hoes, zonder een soms “lastig” lipje maar met een handige sluiting? Dan is dit de juiste keuze als hoesje voor uw Apple Iphone x.
Deze universele luxe Book Case heeft een uniek bevestigingssysteem. U bevestigt uw Apple Iphone x door middel van een speciale herbruikbare plaksticker in de book case. Door deze makkelijke en stevige manier van bevestiging blijven alle knoppen en aansluitpunten van uw smartphone vrij en bereikbaar, net zoals bij een op maat gemaakt smartphone hoesje.
De plaksticker zit op een handig schuifsysteem bevestigd. Dankzij dit handige schuifsysteem blijft het ook mogelijk om foto`s te maken terwijl uw Apple Iphone x in het hoesje kan blijven zitten. U schuift eenvoudig de telefoon naar boven zodat de camera vrij komt. Extra voordeel van dit systeem is dat uw camera ook altijd goed beschermd is als er geen foto`s moeten worden genomen.
De book case is gemaakt van extra stevig materiaal en beschermt uw smartphone tegen krassen, vlekken en lichte stoten. Met de magneetsluiting kan u de book case snel en makkelijk afsluiten en zit uw smartphone veilig opgeborgen. De Smart bookcase heeft 2 handige vakjes voor creditcard of bankpasjes met daarachter opbergruimte voor papiergeld.
 
Deze betaalbare luxe book case is het ideale accessoire voor diegene die op zoek is naar een stijlvolle case met de mogelijkheden van een op maat gemaakt hoesje.
Gratis verzending! Bestel snel deze handige en stijlvolle Book Case en geef uw Apple Iphone x de bescherming die het verdient. Bij ons betaalt u geen verzendkosten. 
 
Merk: i12cover

€ 13.00

Naar de website

Post Author: