Bluetooth Keyboard Case Apple Ipad pro 9.7 inch Wit QWERTY toetsenbord

Keyboard Case voor Apple Ipad pro 9.7 inch met Bluetooth QWERTY toetsenbord. Uitgevoerd in een trendy witte kleur. 
Optimale beschermingDeze luxe wit PU lederen keyboard case met Bluetooth toetsenbord is speciaal gemaakt voor Apple Ipad pro 9.7 inch. U schuift de Apple Ipad pro 9.7 inch gemakkelijk in een stevige PU leren omlijsting, zodat deze uitstekend vast zit en er alleen uitgaat als u dat wilt. De keyboard case is gemaakt van hoogwaardige materialen en beschermt uw iPad Air tegen krassen, stoten en vuil. De FaceTime HD en iSight Camera, bedieningsknoppen en aansluitingen worden niet door de case geblokkeerd.
Veelzijdige en handige standaardDeze hoes met ingebouwd toetsenbord maakt het werken met de Apple Ipad pro 9.7 inch heel handig, doordat u de iPad verandert in een soort mini-laptop. Zo houdt u meer ruimte vrij op het scherm van uw Apple Ipad pro 9.7 inch. Een onmisbaar accessoire als u de iPad veel gebruikt om te typen.
Comfortabele toetsaanslagDe hoes heeft een zacht siliconen toetsenbord voor een comfortabele type-ervaring. De siliconen beschermlaag zorgt er eveneens voor dat een beetje drinken morsen en wat kruimels geen probleem meer vormen. 
Oplaadbaar Bluetooth toetsenbordLaad het Bluetooth toetsenbord op met de meegeleverde USB-laadkabel. Dankzij het gebruik van Bluetooth 3.0 kunt u, in theorie, het toetsenbord tot 25 uur gebruiken zonder het tussentijds op te laden. De sterke Li-ion batterij kan in 4 tot 4,5 uur worden opgeladen. De standby tijd ervan is tot aan 100 dagen. Wanneer u het keyboard niet gebruikt kunt u deze uitschakelen met de aan-/uit schakelaar.
Deze witte keyboard case is van het merk i12cover.

€ 69.95

Naar de website

Post Author: Ilonka Fonhof

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *