Bluetooth Gamepad voor Samsung Galaxy a6 2018

We gebruiken onze smartphone en/of tablet steeds vaker om te gamen. Ben je in het bezit van een Samsung Galaxy a6 2018 en gebruik je deze vaak om te gamen? Dan is deze universele Bluetooth Gamepad hét accessoire voor jou! Het bedienen van games via het scherm van je Samsung Galaxy a6 2018 is tenslotte ook niet alles. Met een Bluetooth gamepad gaat het allemaal veel gemakkelijker, wat het gamen toch net ff een stukje leuker maakt. 
Compact om mee te nemen
Dit is een volwaardige gamepad om te gebruiken bij het spelen van de mooiste games op de Samsung Galaxy a6 2018. De gamepad met joystick (73 x 31 x 13 mm) is compact om mee te nemen. Dit is handig voor onderweg in de trein, auto of tijdens een lange vlucht. Waar je ook bent om even lekker te gamen op je Samsung Galaxy a6 2018, deze Bluetooth Gamepad komt altijd goed van pas. 
Bluetooth
Bluetooth 3.0 zorgt voor een solide draadloze verbinding (tot 10 meter) met je Samsung Galaxy a6 2018. De gamepad is voorzien van een oplaadbare baterij welke opgeladen kan worden via de micro-usb kabel van bijvoorbeeld je telefoon (niet meegeleverd) en gaat volledig opgeladen ongeveer 20 uur mee.
Virtual Reality
Met deze gamepad maak je je Virtual Reality avontuur nog spannender. De Bluetooth gamepad is een ideaal accessoire voor VR games en tevens te gebruiken als afstandsbediening voor je Samsung Galaxy a6 2018. Wel zo handig als deze in de VR bril bevestigd zit. Het spelen van games was nog nooit zo realistisch als met de VR 3D bril (los te bestellen in de shop) en deze gaming pad. 
Let op! Een gamepad wordt niet door alle games (apps) ondersteund, dit is afhankelijk van het spelletje en werkt beperkt met IOS games van Apple.

€ 9.99

Naar de website

Post Author: