Apple Ipad pro 9.7 inch Tablet Case 360 kopen? | 123BestDeal

Designer Tablet Case 360 voor Apple Ipad pro 9.7 inch. 
Universele tablet case geschikt voor een Apple Ipad pro 9.7 inch.
Dit is een tablet case uit de extra luxe Diamond Class serie van het merk i12Cover. Deze versie is voorzien van een stijlvol ruitjespatroon, met een gewatteerde lederlook. De Multi-stand in de case maakt het mogelijk om uw Apple Ipad pro 9.7 inch 360 graden te draaien. De case biedt uw Apple tablet optimale bescherming tegen onder andere krassen, val- en stootschade. Veilig bevestigd in de tablethoes kunt u het toestel met een gerust hart meenemen naar bijvoorbeeld uw werk, studie, onderweg en op vakantie. 
Diamond Class kwaliteit 
De hoezen uit de Diamond Class serie van i12Cover staan voor extra kwaliteit en uitstraling. Deze tablet case 360 is vervaardigd van stevig PU leer met stijlvol ruit motief, dat zorgt voor een langdurige bescherming. De binnenzijde is voorzien van een zachte microvezel voering. U merkt dat u met deze case kwaliteit in handen heeft. 
Slimme tablet bevestiging 
Met dank aan het slimme bevestigingssysteem zal uw Apple Ipad pro 9.7 inch prima passen in deze Diamond Class case. Uw Apple Ipad pro 9.7 inch wordt stevig vastgehouden met drie beklede buigbare klemmen (twee onder en 1 links) en één uitschuifbare klem in de rechterbovenhoek. Door deze houder naar voren te trekken en tegelijkertijd iets op te tillen, plaatst u uw Apple Ipad pro 9.7 inch het gemakkelijkst in de case.
360 graden draaibare Multi-stand 
Deze Diamond Class Case heeft een 360 graden draaibare Multi-stand functie. Hierdoor is het mogelijk om uw Apple Ipad pro 9.7 inch rechtop in zowel landschap positie als in de portret stand te plaatsen. Drie gleuven zorgen voor extra stabiliteit om ervoor te zorgen dat het toestel niet weg zal glijden als deze schuin in de tabletcase staat. Maar in principe kunt u uw Apple Ipad pro 9.7 inch in elke gewenste kijkhoek plaatsen. Dit is te danken aan de binnenvoering welke een soort remmende functie heeft.
De standaard is ideaal voor het bekijken van video`s en andere media op uw Apple toestel. Plaats de case met daarin uw Ipad pro 9.7 inch eenvoudigweg op een tafel of bureau. Zo hoeft u hem niet continu vast te blijven houden. 
Door een drukknopsysteem is het binnenste gedeelte uit de hoes te “klikken”, zodat er extra makkelijk met de Apple Ipad pro 9.7 inch te werken is op momenten dat er geen standfunctie nodig is.
Belangrijke kenmerken 
Enkele voordelen van deze Apple Ipad pro 9.7 inch case 360 uit de Diamond Class serie zijn onder andere:
✓ Uw Apple Ipad pro 9.7 inch is roteerbaar in de tablet case✓ Hoogwaardig materiaalgebruik✓ Slim bevestigingssysteem✓ Biedt optimale bescherming✓ Stijlvol ruitjes patroon✓ Magneetsluiting
Bestel direct! 
Op zoek naar een stijlvolle en functionele beschermhoes voor uw Apple Ipad pro 9.7 inch? De cover is voorzien van een mooi ruitjespatroon. Bestel deze Diamond Class Tablet Case met roteerbare Multi-stand nu voordelig online in de shop. De verzending is gratis!
Merk: i12Cover

€ 37.50

Naar de website

Post Author: Ilonka Fonhof

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *